Safari med tekniske problemer

Jeg drømmer om en fotosafari i Sydafrika, Botswana, Ecuador eller noget lignende eksotisk… men det er lidt langt at køre i Poloen, så indtil videre må Ebeltoft gøre det.

Ree Park var destinationen for feriens første udflugt. Det er en kæmpe park, 70 hektarer, hvor man uden problemer kan få 5-6 timer til at gå.

Det blev til en millionmilliard billeder af papegøjer, pelikaner, bjørne, løver…

…giraffer, æg, æsler, strudse, oddere, kameler, guider osv.

Jeg havde gerne set et tyndt skydække for den der skarpe sommer sol og de dertil hørende skarpe skygger, er jeg ikke gode venner med, når jeg skal fotografere.

Det blev en rigtig hyggelig dag, hvor eneste streg i regningen var, at Poloen tabte udstødningen. Altså den faldt ikke af, men gummiophænget røg (for 2. gang inden for et halvt år i øvrigt) og jeg måtte binde det op så godt jeg kunne. Bagagerummet indeholdt udelukkende nylonsnor og I kan sikkert godt regne ud, hvordan det gik… nemlig, det smeltede… så vi måtte stoppe på motorvejen på vejen hjem og binde det op igen.

Ærgerligt, for nu er jeg nødt at til skal have bilen på værksted inden vi kan begive os ud på morgendagens udflugt, som bringer os til… who knows!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *