Ja så..!

Jeg har aldrig været god til lydbøger… mine tanker strejfer og jeg mister fokus.

Sidste sommer fandt jeg så ud af, at jeg lytter særligt godt, når jeg kører bil. En opdagelse jeg gjorde, da jeg blev introduceret til Allan Olen og hans finurlige sangtekstunivers… og siden har jeg lyttet til et par bøger på bilradioen.

Nu kan jeg jo ikke ligge og flakke rundt på landevejene bare for at lade mig underholde af højtlæsning, men heldigvis så har havearbejde samme evne til at fastholde mit fokus. Siderne stryger af sted i takt med at skvalderkålen hives op af bedene. Jeg har kantet og luget, ordnet krukker og fejet mens jeg gik og småklukkede over Britt-Marie, som jeg har lånt på ereolen.

Britt-Marie var her er endnu en roman af Fredrik Backman, som også er forfatter til En mand der hedder Ove.

Britt-Marie er 63 og forlader efter 40 års ægteskab sin utro mand. Britt-Marie løser alle problemer med lister, rengøringsmidler og natron… og så hader hun fodbold. Hun ender i den lille flække Borg, hvor alle er stærkt optaget af netop fodbold og hvor hun trods sin bedrevidenhed og sit rengøringsvanvid falder til og faktisk gør en forskel.

Britt-Marie skal opleves og læses – ligesom Ove!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *