Juleforberedelser

Julegaverne har jeg været færdig med et stykke tid. Eller næsten færdig. Jeg mangler én og den er jeg ved at samle sammen til.

2. juledag er familien samlet til julefrokost hos mig – ganske som de plejer.

Plejer, fik jeg oplyst i går, er, når noget har fundet sted én gang… én gang er 100% og altså plejer. Så ved jeg det!

Jeg mener, at det er 5. gang vi er hos mig, så det må i allerhøjeste grad være plejer.

Det kræver lidt forberedelse, som jeg er kommet alt alt for sent i gang med. Der har været så mange ting, der har fyldt december og det svier så til min røv nu. I aftes syltede jeg løg og stegte små frikadeller, som nu er smidt på frys og i aften kaster jeg mig sikkert ud i…

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *