Gammel kærlighed ruster aldrig

En provence, on raconte que pour faire chanter une cigale,
il faut la mettre au solei at lui gratter le ventre…

Jeg har lige støget min gamle slidte blå denimskjorte med Miceky Mouse striben på ryggen. Jeg elsker den skjorte.

Til min rædsel opdagede jeg, at den slår revner omkring broderiet… det er næsten ikke til at bære og jeg måtte i gang med noget rep., som forhåbentlig kan forlænge livet lidt på den. Bare lidt.

Jeg synes næsten, jeg har haft den altid. Den er købt i Provence, hvor cikaderne synger og luften er tung af lavendel. Scrapbogen fra den rejse, siger sommeren 1998. Det synes ikke som så længe. Sådan på papiret. Men når jeg ser billederne af Poden, som på det tidspunkt lige er fyldt 4 år, så er det sgu længe siden.

Hun lærte forresten at svømme på netop denne ferie, som var en af de bedste i mit liv.

To uger i mobilhome på Camping Les Cigales ved den franske Riviera med udflugter til Nice, Saint Tropez, Cannes, Monaco, osv. Ferien sluttede med en uge i Paris og besøg i Disneyland Paris.

Fik jeg sagt, at det gad jeg godt igen..?

6 Comments

 • Rikke

  Hmm !! ´98 ? Det må så have været lige inden I hentede Otto 🙂 Det ER altså et par dage siden 😉

  • Mette

   Sjovt jeg tænkte på det samme. Vi var væk i 3 uger og jeg spekulerede over, hvor vi havde gjort af vores hund, men sådan en havde vi ikke på det tidspunkt 🙂

 • Gitte

  Du kan evt. prøve at stryge vlieseline bag broderiet.. 🙂

  Synes også Euro Disney er rigtig flot og godt.

 • Deborah

  Kan jeg godt forstå, både med hensyn til skjorten og komme ud og rejse. Det er altid skønt med ferier, man husker for gode minder.

  Dog vil jeg personligt sige, at jeg tror hellere jeg ville et andet sted, for varme og sol end Nice, Cannes og Saint Tropez (ja jeg har været der), af den simple årsag, at der er tissse-hunde-hamrende DYRT!

  Og med hensyn til Disneyland Paris, har jeg altid haft et anstrengt forhold til det. Hvis det skal være Disneyland, skal det være “the real deal”, men det er sådan helt personligt for mig.

  • Mette

   På det tidspunkt vi var der, var penge ikke et “issue” – men jeg skal erkende, at i dag ville min pengepung ikke række til så meget som en dag i Saint Tropez.

   Jeg har aldrig været i “the real deal” så jeg skal ikke kunne sige om jeg foretrækker det ene eller det andet. Men vi har været i Paris versionen et par gange og synes altså det er en skide flot park 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *