Dobbelt A klædt på til fest

Vejret kunne de i hvert fald ikke klage over i dag… karnevalsdeltagerne. Solen bagte varmt lige fra morgenstunden og da optoget satte sig i bevægelse kl. 10 fra Nørresundbysiden var i tusindvis af udklædte unge helt klar og – for manges vedkommende – allerede temmelig berusede.

Poden og en veninde begynte at pusle rundt allerede kl. 5:30. Det var meget de skulle nå, inden de sluttede sig til optoget kl. 10. Jeg havde forsøgt at gør opmærksom på, at jeg ikke gad stå op på det tidspunkt, men hvem kan lige sove med forventningsfulde kvidrende tøsepigebørn på samme etage (:

Der er en sjov tendens blandt deltagerne. Dullerne og de seje drenge er den her dag godt nok udklædte, men det er som duller og seje drenge… Rambo, gladiatorer og muskelmænd med veltrænede nøgne overkroppe (ikke noget at klage over her), politikvinder, sygeplejersker, engle med perfekt make-up og intet overladt til fantasien.

Resten har smidt selvhøjtideligheden over bord og er ikke bange for at gøre sig selv lidt til grin.

Man regner med at 30.000 – 35.000 deltager i årets karneval, ikke mindst lokket af det fine vejr… og jeg skal hilse og sige, at sådan en flok, alle udklædte, fylder en del (:

7 Comments

  • Annemette

    Ih, hvor jeg savner karneval – det er godt nok mange är siden jeg har deltaget i optoget som bla. hulemand(kvinde), alt godt fra havet, bobleplast uhyre og ikke mindt som insekt – men de sidste är jeg boede i DK var vi nu altid derinde med vores kameraer og skyde alle de sjove og festlige mennesker, det var sä hyggeligt 🙂

    • Mette

      Det er en fest og man kan ikke lade være med at sidde med et stort smil i ansigtet over alle de opfindsomme udklædninger og glade mennesker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *