Dyrebare oplevelser

For nogle få dage siden var det køer Poden jonglerede rundt med… siden da er dyrene vokset betragteligt. Meget betragteligt faktisk.

Kl. 8 i morges startede hun i praktik i Aalborg ZOO.

Jeg ved ikke, hvad det er med det barn, men det lykkes hende på forunderlig vis, at få drømmene til at gå i opfyldelse – for ikke nok med, at hun fik sit ønske om praktiksted opfyldt, hun trak også det længste strå og fik det speciale hun helst ville; nemlig elefanter og giraffer.

Der er blevet skovlet noget lårt i løbet af dagen – og armene var lange og benene trætte, da jeg hentede hende ved ZOO’s indgang kl 15.20. Men smilet var stort og munden løb over med historier om girafungen “Mogens”, dyrepasserne Paw og  Madsen “det dejlige dyr, om ara’en, der skulle ringmærkes osv…

Det der AGRI College har sørme bragt nogle anderledes oplevelser med sig – og jeg gætter på, at historierne bliver mange den næste tid.

Hvor er jeg glad for, at hun fulgte sit hjerte og ikke lod sig diktere af sin egen forfængelighed eller andre menneskers ideer om, hvad der er rigtigt og fornuftigt i valg af uddannelse.

Hun bliver sikkert ikke rig på penge i den her branche… men hun bliver rig på noget, der er vigtigere. Meget vigtigere.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *