Udfordret…

Da jeg kørte på job tidligt til morgen var det med en forventning om, at det blev en meget stille uge. Men jeg tog fejl. Jeg er i allerhøjeste grad blevet udfordret i løbet af dagen. Fagligt. Der er ingen – absolut ingen – at støtte sig til, så jeg har selv måttet være beslutningstager.

Og det er egentligt gået ret okay. Temmelig meget ret okay faktisk. Men kors hvor er jeg træt. Lige så træt som de første måneder i det her job.

Jeg tænker det var sundt, ikke mindst fordi det også i dag er lykkedes mig, at slippe privatsfærens tummel… i det mindste for en stund.

Efter sådan en dag er det helt uundværligt med et frikvarter og det fik jeg sammen med Ninjaen. Og en lang travetur i skoven.

I morgen er der atter en arbejdsdag. Og derefter endnu en.

Nu kan de da bare komme an..!

3 Comments

 • MissMuffin

  Mange tak:) Jeg kan dog ikke lige finde den, som jeg mangler, men så må Kristian kigge efter den i lufthavnene når han skal til Barcelona nu her:)

 • MissMuffin

  Skønne billeder af den smukke hund:)

  Mette, kan det ikke passe, at jeg engang har læst herinde, at du bestiller Clean Parfumerne billigt et eller andet sted på nettet? Jeg har ledt alverdens steder, men jeg kan ikke lige finde det!

  • Mette

   Du har helt ret… jeg har købt en del parfumer via http://www.ebay.com/.

   Man skal dig se sig godt for. Ikke alle sender til DK og er det fra f.eks. USA risikere man, at der ryger told på.

   Men der er rigtig mange penge at spare.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *