Lykkens pamjulefis

Jeg er temmelig godt tilfreds med det der afkom, jeg har fået mig. Hun er sød, smilende, imødekommende og vellidt de steder hun kommer frem. Og det får hun oftest positiv respons på.

Hun står over for at skulle have praktikplads og drømmen var selvfølgelig at komme i Aalborg ZOO.

Men ét er drøm… noget andet er hvad der er muligt og derfor havde hun da også lavet en aftale med det sted, hvor hun også var i praktik mens hun gik i folkeskole. De ville gerne “døje med” hende igen, hvis ikke hendes ZOO planer lykkedes…

Men det gjorde de. Sørme. Hun var heldig og hun starter i praktik den 16. april.

Det er en praktikplads og ikke en elevplads, men det er et skridt på vejen og så er det op til hende selv, at gøre et usletteligt indtryk.

8 Comments

 • yt

  Hun er nok mere dygtig end heldig 😉
  Syntes det er lidt synd for de unge mennesker som får praktis eller elevplads at det altid kun er fordi de er heldige. De må altså også kunne noget ;))
  Undskyld, men jeg har selv en søn som også hele tiden får at vide at han var heldig at få en læreplads, de må godt rette rygge og sige at de også er dygtige 😉
  Eller er det bare mig der er blå øjet ;O

  Yt

  • Mette

   Uden at vide det med sikkerhed, så tror jeg hun er blevet belønnet for sin pålidelighed… hun bliver ikke bare hjemme fra skole/job fordi det regner eller fordi der er varmere under dynen, hun er aldrig syg og passer sine ting.

   Desværre er det ikke normen blandt de unge mennesker i dag. Jeg tror de er blevet alt for forkælede og der er kun os forældre at bebrejde.

 • Helle K.

  Tillykke 🙂 Jeg kender perifert nogle af dyrepasserne ude i ZOO (de er venner med niecen og hendes mand, så vi kommer af og til til fælles fester) – og de er smaddersøde – så det bliver garanteret en rigtig god oplevelse 🙂

  • Mette

   Det gør det helt sikkert… og når det nu skal være “noget med dyr” så kan det ikke være meget bedre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *