Det lugter lidt af forår…

Det er muligt at nogen er rigtig begejstret for det der forårs noget… men med en møghund og suburban-housefrau-gummistøvler (m/hvide snørebånd), så kan begejstringen altså ligge på et meget lille sted. Kunne man ikke bare springe pløret over? Så kunne jeg også være med i jublen …

Nu er det så eeendelige fredag den 17. – dagen hvor Poden langt om længe vender hjem fra sit ophold hos The Walshes. Som nævnt tidligere lander hun i Aalborg kl. 22.25… men indtil det sker, har hun fået strenge ordre på, at give besked, når hun har fundet det rigtige fly fra både Dublin og Amsterdam… så jeg kan følge med. Det er vel en mors ret. Tænker jeg.

Hun har inviteret undertegnede ud og spise i morgen (ja, altså… jeg skal sikkert betale). Derefter har hun en aftale med sin kæreste resten af weekenden, som hun garanteret har savnet mere end undertegnede. Sådan skal det være. Naturligvis.

Jeg skulle ha’ været i selskab, men af mange og (for mig) indlysende årsager har jeg valgt aflyse. Nogen mennesker er vigtigere end andre… nogen mennesker er værd at passe på… det her menneske er i særdeleshed… og det gør jeg så!

God fredag til dig og dine… og så wupti… så forsvandt pløret. Nå ikke :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *