Budolfi Plads

Fra december 89 og indtil Poden var 2 år boede jeg i Aalborg midtby. På 4. sal, lige oppe ved siden af Budolfi Kirkes klokketårn. Næsten. En rigtig lille egoist lejlighed, som ikke var specielt velegnet til børn.

Nu er den bygget om, en baggang er lagt til, den er gjort mere praktisk og der er oven i købet lavet stor altan med plads til grill og udeliv. Her gad jeg godt bo igen.

Og den er til salg.

Jeg overvejer om jeg skulle kontakte mægleren og få en fremvisning… bare fordi..!

7 Comments

 • Stine

  Hold op en charmerende lejlighed – den helt perfekte egoistlejlighed, men alligevel med et ekstra værelse til gæster. Jeg er helt vild med den åbne fornemmelse og selvom den ikke er stor virker det stort og lækkert. Og sikke en udsigt til Budolfi – laver de grønt areal på SuperBrugsens p-plads bliver det helt vildt skønt! jeg kan godt forstå du gerne vil have en rundvisning. Der kunne jeg godt bo – selvom jeg elsker vores nye hus og al pladsen 😉

  • Mette

   Havde jeg pengene havde jeg prompte købt den.. jeg ville elske at bo der igen!

   Det er ejendommen hvor øre-næse-hals lægerne ligger og med kun to private boliger i hele ejendommen er der også en dejlig ro og fred.

 • Anita

  Okay, jeg kan så se, ved klik på linket, at det kulørte billede hænger over spisebordet 😀

  Det er sjovt at se, hvor forskellige lejligheder, med samme størrelse, kan være udformet og indrettet. Jeg gik fra et hus på 200 kvm. til en lejlighed på 61 kvm (uark, det var svært!). Så fik jeg min nuværende på 82 kvm. og jeg savner til stadighed et hus – dog ikke et under 140 kvm. 😉

  • Mette

   Jeg har det omvendt… elsker mit lille rækkehus på 85 kvm og har absolut ikke behov for mere plads.

   Nu er jeg snart kun mig, så en lille egoist lejlighed midt i Aalborg ville passe mig storartet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *