Den er god nok – luften kommer fra Sibirien…

Det var i dag, du skulle have været med på den lange tur i min “baghave”… skoven var ubeskrivelig smuk. Og stille. Det eneste, der hørtes var støvlernes knirken i sneen og indimellem lidt snorken fra den røde ninja. Jeg trives i kulden. Stortrives. Elsker at komme ud og få hektisk røde kinder. Det gør mig uendeligt godt og renser ud i øverste etage. Det trænger. Meget. Og er jeg heldig, giver både lørdag og søndag samme mulighed.

Stilheden er forbi, for mens jeg sidder her, under et varmt tæppe, med et glas rødvin i den ene hånd og dimser på computeren, bliver der rodet i mit køkken, snakket, grinet, spillet musik og indimellem “danset”… det er SÅ hyggeligt… og alt alt for længe siden. Jeg vil nyde den her stund. Virkelig nyde. Måske er der længe til det sker igen.

Fantastisk fredag til dig.

3 Comments

    • Mette

      Du holder bare det udyr langt væk fra Vodskov 😉

      Kørte du i Solsidens Dyrehandel og købte et ordentlig ben til ham? Den røde ninja anbefaler deres tørrede og røgede kalveunderben.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *