Dårende dejlig

Vi er IKKE populære på Tingbakken, den rødhårede og jeg… i hvertfald ikke blandt hanhunde ejerne. Hun begyndte sin løbetid i onsdags og nu trækker vi et spor af knuste hanhundehjerter med manglende appetit og aparte opførsel efter os.

Vi er heldigvis kolde som jordbær is 😉

9 Comments

 • sanne

  Jeg ELSKER den hund – og jeg har fortalt ALLE jeg kender om hende.. Jeg ville sådan ønske at jeg kunne have sådan en hund.. jeg elsker deres sind, deres udseende, deres krop, deres størrelse osv.. Men min mand har allergi, så der er kun visse racer vi kan have (og vi har to af dem) Hilsen Hundefrisøren

 • MissMuffin

  Hun er såå smuk- det er ikke til at stå for det fjæs!
  Vores underboer snakker om at få deres hanhund neutraliseret, for sidst Emma var i løbetid hylede han hele natten hver nat i 2 uger og det var til at blive sindsyg af!
  Den anden hanhund i opgangen kvitterede med at tisse i Kristians sko, som stod lige uden for vores dør…
  Det er et værre cirkus hver gang!

 • Charlotte

  Åhhhh som jeg godt gider at have sådan en ro og sådan et cool overblik, som den rødhåret, næste gang jeg er i “løbetid” 🙂
  Hun er så skøn… gid vi boede tættere på hinanden, hun vil være en skøn legekammerat, til min bulldog.
  Go’ aften til i 2 skønne damer…. nu alene hjemme 🙂

  • Mette

   Hun ser bare cool ud… hun er lige så hormonhysterisk som alle andre hunkønsvæsener i løbetid 😉

   Vi håber hun får sin helt egen bulldog at lege med i foråret… mere om det senere!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.