Uld i mund…

Hvor kikset er det ikke lige, at have investeret i en hundedyr Amarone til nytårshovedretten og så ikke være i stand til at åbne den fordømte flaske? Jeg er ikke nogen slapsvans… men proppen lod sig pokkerme ikke rokke. Overhovedet.

Nå. Men så er det jo godt at skabet også indeholder nogle fine flasker “Cotes du Rhône”… og så drak vi da bare det dobbelte… for sådan lige at få prisen til at passe!!!

Dét skulle vi så måske ikke ha’ gjort..!

Og så startede 2012 forresten med sms panik. Når vi nu ikke kunne være sammen og dele kram og pandekys, så skulle Poden og Mændeneimitliv selvfølgelig ha’ en hilsen… lige der kl. 24. Men alle der har været der, ved hvor fårking umuligt netop dét er. Altså startede jeg året med at råbe RØV… tænker det ikke bliver sidste gang… eller noget!

Nytårsfortsætter? Ikke her! De holder ikke en meter alligevel. Altså bortset fra, at jeg vist nok kom til at love et helt særligt menneske, at jeg vil gøre mit allerbedste for at være den ven han fortjener. Jeg tænker, at det burde være til at overholde… netop fordi han selv er en af de sjældne. Og den slags løfter er vel heller ikke, at regne som et nytårsfortsæt… det er jo altid sådan noget med at tabe sig eller intentioner om at skulle motionere helt vildt.

Den rødhårede sov sig gennem aftenen. Hun er ikke den, der sådan hidser sig op over noget… og den smule fest og ballade var i hvert fald ikke nok til, at hun gad lette sig fra fatboyen.

GODT NYTÅR derude… jeg håber, du kom godt og sikkert ind i det!

 

2 Comments

 • Anita

  Amarone is coming to a table near you… jeg har noget til overs fra i går, men du vil nok ikke ha’ det i dag 😉

  Nej, nytårsfortsættere bruges heller ikke her. Ingen løfter til hverken andre eller jeg selv, bare en ganske almindelig væren. Same procedure…

  • Mette

   Arhhh jeg tror lige jeg springer over… ellers tak for buddet 😉

   Sidst jeg fremsagde et fortsæt holdt det præcis til kl. 01.50 nytårsnat. Tænker jeg bare vil være, som Halfdan Rasmussen siger:

   Men vil du være vild og varm med hængerøv og kæmpebarm
   og fuld af narrestreger,
   så skal du kigge i et spejl og elske dine fejl
   og være som du plejer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *