Mere tåge

Jeg drømmer om storm, sne, frost… alt andet end den tåge, der har ligget over Nordjylland nærmest konstant den sidste uges tid og som iflg. vejrmanden i mit tv, har tænkt sig at forsætte et stykke ind i næste uge. I hate it.

Jeg ville ha’ været ved stranden, men det er der ikke meget sjov ved, når sigtbarheden kun er omkring 5 meter (cirka). Det blev i stedet til en tur på det militæreareal ved Hvorup Kaserne sammen med et par firbenede legekammerater.

“En” synes, det er temmelig letsindigt, at bevæge sig rundt derovre… men jeg tænker, at krigen er sat på standby på søndage og at Hammerbakker er mere risikofyldt med en flok skydegale jægere i området (hvis det da fortsat er jagttid).

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *