Sensommermorgen

Skoven er et helt anderledes syn en diset sensommermorgen.

Skovbunden er næsten dækket af spindelsvæv og i træerne har korsedderkopperne spundet deres sirlige net, hvor duggen hænger som fine perler.

Mens jeg var optaget af at fotografere forsøgte Irma at fange myg. Om hun fik lidt frisk kød skal jeg ikke kunne sige. Den anden dag var det en lille humlebi hun ville smage på. Om den stak hende eller bare var ubehagelig at have i munden ved jeg ikke helt, men hun opførte sig helt tosset og efterlod bien død på fliserne.

Jeg holdt selvfølglig øje med en evt. hævelse i og omkring munden, men der skete ikke noget.

Jeg holder fri i dag. De praktiske ting blev klaret i går og søndagen står på strik og cykelløb. Det er sidste etape og sprint i Touren.

Mit manager hold er med i to puljer i år. Jeg ligger nr. 1 i den ene og nr. 2 i den anden. To første pladser er ikke uopnåeligt, men jeg er fint tilfreds med den ene, hvor jeg blandt andet har lammetævet min chef.

Om det er karriererfremmende adfærd vil tiden vise 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *