8 Comments

  • Lilli

    Hej Mette, har du selv erfaringer med handel på denne side. Jeg påtænker nemlig at købe Antony samme sted fra. Jeg har købt en anden “Mulberry”, da vi forrige år var på ferie i Thailand, og kvaliteten af tasken er altså i orden.

  • Gitte

    Pas på disse hjemmesider med discount priser – som lyder lidt for godt til at være sande. Det er højst sandsynlig “fake” produkter fra Fjernøsten – har lige kørt en sag på “Gucci” solbriller købt fra Engelsk hjemmeside – solbriller kom fra Hong Kong – og var meget uoriginale – selvom om hjemmesiden forsikrede at de var ægte. Mit kreditkort (American Express) tilbagebetalte mig beløbet efter en masse skriveri frem og tilbage.

    Ment som et venligt råd. Vh Gitte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *