Smukhed

Skoven er skøn… selv en småfugtig halvmørk mandag eftermiddag. Den sidste dag i oktober. Der er ikke meget lys at hente og det forsvinder næsten hurtigere end jeg kan nå at få røjserne på. Men efter en dag på jobbet, hvor jeg næsten følte mig ansat i en børnehave fyldt med urimelige unger, så er det ualmindeligt befriende at trave en tur… bare den rødhårede og jeg.

Der er sørget for min mor. Poden er ikke hjemme.

Jeg kan bare række ud efter stjernene…

2 Comments

 • Anita

  Du forstår saftsusemig også at sætte den sidste og bedste smukhed på et billede!

  Det dufter skønt af forfald derude lige nu og naturen gløder. Kevin og jeg var ude at cykle en kort tur og det var helt vidunderligt at mærke, hvordan efteråret rigtigt er her.

  Rigtig god aften til dig 🙂

  • Mette

   Og dejlig aften til dig og lillebror også 🙂

   Det duftede ganske rigtigt dejligt og mon ikke det er den eneste slags forfald man kan sige det om!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *