Hvis man ikke prøver, kan man heller ikke

Og det gør vi så Poden og jeg. Prøver. Ofte lykkes det fint… måske ikke helt efter bogen, men hvem siger vores måde ikke er lige så god?

Nogen gange er jeg dog begrænset af min fysik. Andre gange af min manglende evne. Men aldrig af min vilje. Jeg er meget bevidst om hvor langt min fysik/evne rækker og jeg har lært at be’ om hjælp. Eller… jeg er i hvert fald blevet bedre til det. Og så er det herligt, at være omgivet af mennesker, som træder til der, hvor jeg selv må gi’ fortabt.

I dag var en af dem… tak for hjælp og arbejdskraft og tømmerlus (-:

4 Comments

 • Charlotte

  You´re welcome… og skulle det være en anden gang… (men i den forbindelse må jeg betro dig en hemmelighed: Biler og El er IKKE hans spidskompetencer)

 • Charlotte

  Håber hun har fået sig et rigtig fint værelse – men jeg er nu stadig lidt skuffet over de manglende stearinlys-indkøb… det må være en mandeting, at man kan køre i Ikea uden at købe hverken indpakningspapir eller lys 😉

  • Mette

   Du skulle bare ha’ stukket ham en indkøbsliste i hånden, så havde vi også klaret det. Og tak for lån af ham 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *