Får eller ged..?

Det blev ikke akkurat den weekend jeg havde forestillet mig da sidste uge lakkede mod enden. Jeg har tilbragt en stor del af den under dynen, på sofaen og ikke været mange sure sild værd… spildt en ellers lovende weekend med at sove… i mange mange timer… og er gået glip af 8 års fødselsdag, lagkage med blåt flødeskum, familiehygge og besøg fra nord. Æv.

Til gengæld er jeg nu sluppet af med både feber og smerter, appetitten er så småt vendt tilbage og selvom jeg stadig er mat, er også energien for opadgående, så lidt gevinst er da der kommet ud af de to dage.

Jeg skal på job i morgen. Uanset. For at løfte energiniveauet op fra “mat” måtte der frisk luft til. Den rødhårede og jeg kørte til Store Økssø. Der går en sti hele vejen rundt om søen, men det var kræfterne dog ikke til og da det samtidig blæste en del og skyerne trak sammen og truede med regn, nøjedes vi med en mindre tur.

Vi mødte ikke forfærdelig mange mennesker, men tilgengæld den her fætter og hans familie. Alle med horn. Ligesom jeg ikke helt kender forskel på frøer og tudser, har jeg også lidt problemer med får og geder. Men den har krøller. Og den er blød. 🙂

PS: Søndagsfilmen på TV2 som starter kl. 21, “A history of violence” med tæskelækre Viggo Mortensen i hovedrollen, er en fantastisk film uden afbrydelse. Bare så du ve’ det.!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.