Col du Tourmalet

Det er en stor dag i mit fjernsyn… den første seriøse bjergetape i Tour de France.

Tolvte etape… 211 km fra Cugnaux til Luz-Ardiden (de 10 har jeg kørt i gult i vores lille sommerleg *smil*). Det er eventyrligt svært at forudse udfaldet af sådan en bjergetape – især den første – men mit hold er sat og så krydser jeg fingre for, at jeg har valgt rigtigt, så Miss Behave også efter i dag er i gult.

Jeg har ferie, der er udsigt til øsregn og Poden er hos en kammerat så jeg forsømmer absolut ingenting…

Heller ikke den rødhårede er der meget gang i.

Fire dage i selskab med dampbarnet Viktor har taget pusten fra hende og efter formiddagens tur på marken, ligner hun mest af alt en der har løbet over Col du Tourmalet.

Det er tid til et griseøre og en middagslur mens mor smutter til Cugnaux.

 

 

 

4 Comments

 • Heidi

  Hej igen mette.

  Jeg ved det. der er store problemer med det satans kommentarfelt….

  Jeg køber normalt mandelmel når jeg er i paris:-) Fordi det er nærmest umuligt at fremskaffe herhjemme. Men man kan selv lave det. Men opskriften er også fantastisk god med bare alm mel.

  Tour er bare det bedste. Jeg er desværre håbløs kvindeagtig når jeg sætter hold. derfor vinder jeg aldrig. For dem der er pæne og dem jeg godt kan lide skal jo med. Og Lance, tyler, jakob og jens vinder ikke det store. eller også er de bare ikke med længere. Ham lance er nu altså pæn.

  heidi

  • Mette

   Blot til orientering… jeg har lige kommenteret hos “Miss Muffin”, som også er en Blogspot blog – ingen problemer overhovedet.

 • Heidi

  Tour de france er bar godt. Vi har en aftale hvert år med et hold venner. på en af årets fedeste dage, mødes vi tidligt og ser tour og griller. Det er skønt.

  Og igen kan jeg kun sige at din hun d er for lækker. Gider hun mon lege med min lille djævel.

  • Mette

   Jeg så Tour de France første gang da jeg havde barselsorlov og blev grebet af det. Dette er så altså min 17. tour… og konkurrencen kolleger imellem gør det jo heller ikke mindre sjovt 🙂

   Jeg ville på din blog ha’ spurgt, hvor man køber mandelmel til de der lækre hindbærsnitter – men jeg kan ikke kommentere på den overhovedet. Desværre.

   Min eneste option er “Google-konto” og når jeg vælger den, bliver jeg sendt til Googles logonside… logger mig på… bliver sendt retur til kommentarsiden… sendt til Googles logonside… og sådan kan jeg kører i ring uden jeg nogen siden får lov at poste min kommentar.

   Men det er ikke kun din blog der er problemer med – det gælder alle “Blogspot blogs.”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *