I år bli’r det bedre

Det er NU min ferie begynder… lige præcis nu..!

Sidste år fik jeg en rigtig skod start på sommerferien. Min dengang bedste ven valgte, at ekskludere mig fra “klubben” samme dag jeg gik på ferie. Det påvirkede uden tvivl sidste års sommer. Negativt. Vi blev aldrig venner igen. Venlige, men ikke venner. Og selv om der er løbet meget vand i åen siden og vi stort set er i daglig kontakt, så føles det stadig et eller andet sted akavet. Meget endda.

For et år siden vidste han stort set alt om mig og han ynder stadig at referere til den viden, særligt når der er andre til stede. Nogen vil af den grund måske tro, at vi stadig er fortrolige. Men det er altså ikke tilfældet. Jeg løfter indimellem en lille flig, når jeg forglemmer mig – men ellers udveksler vi ikke andet end almindeligheder. Hvad der gemmer sig under huden og hvad der sker i privatlivet, holder jeg for mig selv.

Jeg har lært at leve med det, men det føles fandeme underligt. Og tomt. Stadigvæk. Særligt fordi han er et menneske, jeg rigtig godt kan li’. Stadivæk.

I år bliver det bedre. Meget. Ingen kan længere ødelægge min glæde. Hverken ham eller nogen anden.

14 dage venter forude. I det bedste selskab. Og så gjorde det altså ikke noget, hvis også vejret gad være med os. Bare lidt.

(dét vejr jeg omtaler er ikke det vi har nu, hvor regnen tisser ned i store mængder)

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *