:-(

I dag er bitterfissen flyttet over til mig… jeg er nemlig en rigtig sur kælling i dag…

Jeg har vist nævnt utallige gange, hvor irriteret jeg bliver over at visse af mine naboer ser stort på reglen om at hunde skal være i snor, ikk? De sidste dage har tidligere omtalte Golden Retriver rendt rundt ude på legepladsen uden opsyn og nu viser det sig squ, at min nye genboer har samme ligegyldige holdning til hund og snor… og de har oven i købet to – en Golden Retriver og en mindre blanding. Så nu løber der tre hunde rundt derude jagtet af en flok skrigende unger, som rigtigt kan sætte gang i festen.

Skulle jeg – selvfølgelig ved en beklagelig fejl – komme til at lukke Arabella ud?

Så kan det være festen stopper!

 

 

10 Comments

 • Anette B

  Arghhhh – Jeg kan også blive så edder ¤%&+½** rasende over løse hunde… Mødte en hel FLOK af små Griffon Belge og nogle jagthunde – 10-12 stykker i alt på et sted hvor hundene skal være i snor… Det var mine to Franske naturligvis, men om de så meget som spurgte mig, om det var ok…!
  tænk hvis mine hunde havde været bage for andre hunde… Så er det da helt fedt at få en hel flok i hovedet…!

  Har besluttet mig for, at hvis jeg møder de to madammer igen, så siger jeg at det var ikke så godt, for mine hunde har en parasit – f.eks. Leismania – og at de nu bliver nødt at at få taget blodprøve på alle deres hunde… Er det for tarveligt? hehehehe

  Men så kan de måske lære at få deres hunde i snor, og respektere andre – de havde i øvrigt slet ikke hundesnore med… de havde et stofbur, som de åbenbart bar fra bil hen på stien vi lufter hunde på, og så blev alle kræene sluppet løse…!

  …Og da jeg havde Balian på 70 kg, der havde jeg ikke nær så mange løse-hunde-oplevelser, fordi der kunne folk godt få deres hunde i snor, men nu hvor jeg bare har de to små, så oplever jeg det hele tiden… Og det provokerer mig i den grad, for det må jo betyde, at nogle tænker over hvad deres egen hund “evner”…

  • Mette

   Jeg indrømmer gerne, at jeg visse steder lader Arabella løbe løs; ved stranden når jeg kan se to kilometer i hver retning, at vi er mutters alene – og på markvejen og ved fjorden, hvor jeg kan overskue hele området og se, at der hverken er mennesker eller dyr i nærheden. Og så selvfølgelig i hundeskoven. Men ellers aldrig.

 • Jimmy

  Ja man kunne godt få lyst til det, men desværre vil det altid blive os med de specielle hunde der vil blive den skyldige. Er der ikke regler i boligselskabet ang. løse hunde/køtere?

 • Vicki

  Det synes jeg er en god ide Mette. Altid starte med det gode. Så kan man sgu altid skrue bissen på, hvis der ikke sker resultater 🙂

 • Koh-I-Noor

  Hvad med at binde dem et sted, hvor man ikke lige ser dem fra køkkenvinduerne, og med en meget kort snor? Sæt gerne en seddel ved med noget om, at løse hunde fremover vil blive meldt til politiet.

  • Mette

   Jeg tror, jeg starter med at sige det til dem en dag… en dag, hvor jeg ikke er en sur kælling 😉

   Hvis de så ikke forstår det så har vi jo i boligselskabet en bestyrelse, som tager sig af den slags og i sidste ende kan det betyde at de må skille sig af med hundene.

   Så mon ikke en pæn henvendelse er nok 🙂

   • Koh-I-Noor

    Hvis de ville tage reglen om løse hunde alvorligt, havde de nok allerede gjort det. Og bestyrelsen kunne nemt (som de fleste andre steder) komme frem til, at der slet ikke må være husdyr. Den rødhårede inklusive jo.

    Good luck! 🙂

 • Katrine

  Kom faktisk til at tale om dig og dine dræberhunde igår… Så endnu en gang Turner & Hund, og Jeppe spurgte om den hund er farlig. Måtte fortælle, at det eneste farlige er, at de fylder hele sofaen og laver huller i hækken 😉

  Vi har også problemer med løse hunde her, men især mangel på oprydning efter hundene. Når jeg tager barnevognen og UDELUKKENDE kører på gå-stierne, har jeg med garanti mindst lort på 2 af hjulene når jeg kommer hjem.

  • Mette

   Det er en af de go’e film… jeg har dæleme også set den mange gange. Jeg hørte engang om en tæve med nyfødte hvalpe det slog fuldstændig klik for… ikke engang ejeren kunne komme ind til den og den måtte aflives… men det er også både første og eneste gang jeg nogensinde har hørt om bordeaux der har været farlig.

   Det farligste der kan ske ved mødet med Arabella er, at hun vælter folk i begejstring over at nogen gider klappe hende 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *