Mens vi venter på en Spunk

Mens jeg alligevel bare sidder her og venter på, at Thereses Spunk er klar til at vise sig for en større forsamling, kan jeg jo lige så godt bruge tiden fornuftigt. Der sorteres og redigeres i den million milliard billeder, som efterhånden har hobet sig op i min “to do” mappe. Mange ryger lige lukt i papirkurven, andre bliver gemt til en ekstra vurdering og kun nogle falder umiddelbart i øjnene som pletskud.

Jeg er blevet rigtig glad for Lightroom, men jeg vælger alligevel kun at gøre det grove arbejde her og så laver jeg den sidste finish i PhotoShop. Sådan arbejder jeg bedst. Jeg ved godt, at nogen mener, at det er snyd… at man pynter på virkeligheden… men jeg er græsk katolsk og hvis jeg kan løfte et ordinært billede op til, at blive noget jeg gider kigge på… ja så gør jeg det altså. Og jeg skal lige hilse at sige, at jeg dengang jeg arbejdede i et rigtigt mørkekammer gjorde nøjagtig det samme. Det var blot en kende mere omstændigt.

Nåmen, Spunken lader stadig vente på sig – så jeg vil blot ønske god weekend og arbejde videre (-:

6 Comments

 • Katrine

  Vil næsten nødig ødelægge den gode stemning, men Jeppe blev også kaldt Spunken, og han gad først arrivere i 42+0….. Måske Therese & Kjærsten skulle skynde sig at døbe ham om??

  • Mette

   Det kan jeg godt huske Katrine… vi var ved at være bange for det var en elefant… heldigvis viste det sig at være Vodskovs lækreste unge 🙂

   • Katrine

    Til gengæld var han hurtigt ude Therese… Håber jeres spunk også er det, når/hvis han snart gider komme ud og blive krammet 🙂
    Ha’ en fantastisk fødsel, det er verdens vildeste “Ud af kroppen” oplevelse!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.