Aarhus fortsat

Man kan selvfølgelig ikke besøge Aros uden også at se Boy. Ron Muecks 4,5 meter høje dreng må man bare imponeres over.

Han er flyttet fra sin sædvanlige plads i foyeren til udstillingen No Man is an Island – The Satanic Verses.

Kæmpen er så overbevisende, at man forledes til at tro, at huden er levende og varm at røre ved.

Efter besøget på Aros sagde jeg farvel til AK, som havde indvilliget i at vise mig rundt på museet. Jeg besluttede, at gå strøgtur og besøge Interiørfabrikken, som jeg længe har fulgt på Instagram. Forretningen ligger i Fredensgade, drives at to piger og de sælger udelukkende unika. Jeg købte et par småting, men kunne sagtens have brugt en mindre formue.

Lånt på Interiørfabrikkens Instagramprofil

Efter lidt shopping gik turen igen mod banegården, hvor DSB ventede på at bringe mig retur til Aalborg.

Jeg har fortsat et par klip tilbage på mit klippekort (som udløber søndag den 15. januar) – jeg kan nå en tur mere på første klasse 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *