Noget for noget

Nu flytter hun min nabo og det er jeg rigtig ked af. Ikke bare har hun, hendes børn og hunde været et rart bekendskab sådan rent nabomæssigt – hun er også et utroligt sødt og betænksomt menneske og vi har haft mange gode timer sammen med snak over hækken eller kaffe på terrassen.

Og ikke nok med at hun flytter – hun ta’r squ også sin hækkeklipper med. Jeg måtte jo så i Silvan og investere. Og var heldig at finde en Bosch model, som var sat ned fra 600 til 299. Sværdet er knap så langt som på naboens… til gengæld er den langt mere handy for mine muskelløse kvindearme. Værktøjet er indviet og hækken klippet for første gang i år. Det var varmt at arbejde i haven og det sidste læs affald orkede jeg ikke køre op komposten… men så dukkede eksen op og ville låne min plæneklipper… det kostede og jeg fik kørt hækaffaldet op på komposten uden at røre en finger. Noget for noget ikk? (-:

Inden jeg var helt færdig med oprydningen mødte Poden op… hun er hos sin far i weekenden, men kedede sig kunne jeg se og vi var ikke 5 sekunder om at beslutte, at hoppe i Poloen og køre en tur til Hjallerup Marked. Et gedemarked af den anden verden. Her er absolut intet at komme efter mere og består efterhånden kun af boder med  bras. Så udover sorte tæer hjembragte vi kun lidt hundeguf, bl.a. kalveunderben, som vagte stor begejstring hos den rødhårede.

En aktiv dag er ved at være til ende. Nu mangler bare at temperaturen igen bliver tålelig for pelsdyret, så vi kan komme ud på aftentur. På varme dage bliver hun luftet tidligt og sent – og resten af dagen spenderes i skyggen i haven. Og er hun rigtig heldig går aftenturen til fjorden, så hun kan bade og få kølet kroppen ned efter en varm dag.

Nå ja… og så skal jeg selvfølgelig se Mikkel Kesslers comeback kamp inden lørdagen er helt slut!

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *