Kan I mærke det..?

Sådan skal en tirsdag morgen være… vindstille og lun, med solen på vej op under et dække af tynde skyer, fuglefløjt i ørene, en duft af sommer i luften, en hund i den ene hånd og et kamera i den anden…

Det kan kun blive en god dag..!

6 Comments

 • Koh-I-Noor

  Det er altså helt vildt med dine nye billeder. For dælen hvor er de gode!
  Jeg glæder mig meget til at se flere 🙂

  Er det svært at bruge sådan et kamera? Jeg tænker, om det kræver et kursus og timers brug dagligt for at være rigtig godt? Nu er jeg jo ikke hende med den bedste hukommelse, men jeg ville godt nok gerne kunne tage så gode billeder.

 • Mette

  Tak Anita… at billedet kostede et astromisk antal små pigge i mit ene knæ, fordi jeg lagde mig i noget tidselværk, fortæller vi ikke no’en :-/

 • Anita

  Uhmm, sikke en dybde. Jeg ved godt, PS kan gøre meget ved et foto, men det er tydeligt at se, der er kommet et andet hus til. Før var det helt vildt godt – nu er det knaldhamrende godt!

  God tirsdag til dig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *