Saturday Morning Chills

Mit hår havde en tidlig lørdags date med Hanne. Hun har klippet mit hår de sidste 17 år… ca. hver 4.-5. uge… så kan I selv regne ud, hvor ofte jeg har siddet i den stol. Og hvor mange penge jeg har spædet til hendes pensionsopsparing (-:

Da garnet var trimmet var byen var endnu ikke vågnet og jeg endte uden for Sallings låste dør sammen med alle de andre morgenduelige.

Jeg fik handlet lidt makeup, et godt brød og en ny hårtørrer. Sidstnævnte blev valgt ud fra prisen – kr. 399,- synes jeg var ok. Kassen i isenkram var tom og da jeg havde ventet 10 minutter gik jeg over og betalte i en anden afdeling. Da stregkoden blev scannet lød prisen på kr. 239,-. Ikke at jeg havde set noget om rabat nogen steder… men sagde jeg noget? Næ!

Nu er kaffen drukket, det superlækre Sallingbrød nydt og lørdagen ligger stadig næsten ny og ubrugt. Poloen skal pakkes. Den rødhårede og jeg har nemli’ endnu en lørdags date – denne gang langt oppe nordpå. Mens jeg pakker, underholder Tina Dickow… her med “Saturday morning Chills”, som er blevet til i samarbejde med hendes Facebook læsere… jeg synes, den er så lækker.

[mp3_embed playlst=”https://www.mettebech.dk/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/smc.mp3″ colors=”#e970a7″]

God lørdag til dig!

9 Comments

 • MissMuffin

  Du skal være meget velkommen Mette, men jeg ville ikke lige give mig til kende, når jeg nu var på arbejde og samtidig ikke vidste, om du var frisk på en snak med masser af andre kunder rundt omkring:)
  Skagensbrødet er vildt lækkert, men der er nu også mange andre lækre brød imellem.
  Selvom jeg arbejder der ELSKER jeg deres specialbrød:)

 • Anita

  Uha ja, jeg husker tydeligt, da hun ville have vores besyv med derude på Facebook. Den sang er SÅ skøn og hun er en ener på alle mulige måder!

  Håber I har haft en helt igennem vidunderlig dag 🙂

  • Mette

   Hehe nå så det var dig 😉 jeg lover dig, at det er det absolut bedste brød jeg længe har fået 🙂

   Næste gang jeg går forb hilser jeg på 🙂

 • Lone

  Salling havde med garanti heller ikke sagt det til dig, hvis det havde været den anden vej rundt – så nyd du bare dit tilbud :o)

  • Mette

   Det er så dejligt med sådan en morgentid… ingen trafik- og parkeringsproblemer… og bagefter ligger hele lørdagen ny og ubrugt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *