To er altid godt…

Det går bare slet ikke uden en Jan… først glemte jeg at gå til frokost og dernæst at gå hjem! (måske skulle jeg få min nye HTC Wildfire S til at sige pip i morgen til frokost og igen ved fyraftenstid (-: )

Udover at sørge for at puffe til mig, når jeg bliver for optaget at arbejdet, så har han åbenbart også stor underholdningværdi, for kors i himlen jeg har kedet mig i dag, hvor jeg – udover chefen og “the old man with the big beard” – var alene på pinden.

Også de næste dage er afdelingen stort set affolket. Der rulles Win7 ud i Statsforvaltningerne i hele landet og det optager samtlige teknikere i afdelingen. Først torsdag vender tingene tilbage til deres normale tilstand.

SÅK…

Normaltilstand blev det tilgengæld herhjemme. Poden har været hos sin far siden fredag og så var det altså dejligt at komme hjem og igen mærke huset summe af alle de ting, der følger med når man bor sammen med en teenager.

One Comment

  • Lisbeth K

    Helt enig. Teenageres summen i huset kan IKKE – som i I K K E – erstattes af andet eller andre. Huset er helt stille uden. Godt du har hende hjemme igen, min den ældste er på efterskole, så jeg nyder hendes summen i weekenderne 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *