Daisy Flowers

Lørdag morgen var ikke mange timer gammel da jeg blev vækket af sol og af fuglefløjt.

Himlen er blå og temperaturen allerede tålelig. Det tegner til at blive en god lørdag. Naboerne har forladt kvarteret i weekenden og det føles nærmest, som om vi bor helt alene på Tingbakken, hvilket gør udsigten til et par timer på terrassen endnu mere tillokkende.

Først skal der dog vaskes tøj og så skal jeg have færdiggjort mit projekt med at fjerne rust på Poloen. I dag skal der grundes og i morgen males. Det er ikke nemt at få pænt og selvom jeg har bestilt lak i den originale VW blå farve så skal jeg jo nok regne med, at det Poloblå efter 20 år er en “smule” falmet. Pyt… det vigtigste er at rustudviklingen er stoppet og skulle det gå galt med larkeringen har jeg garderet mig ved at bestille en bunke blomster – store og små – som enten kan dække farve forskellene eller i det mindste trække opmærksomheden væk fra den.

Så hvis du ser en blomstret Polo suse forbi her i sommer – så vink lige, for så er det os 🙂

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *