Slow food

Jeg ved ikke hvad Lillebror mener om husets nye slow food tiltag… i går blev hans foder spredt rundt i haven og i dag blev den sædvanlige foderskål udskiftet med denne grønne sag, som vi har fået tilsendt fra Smartdog.

Normalt sluger han sin mad på få minutter, hvilket på ingen måde er ønskeligt.

I dag måtte han arbejde for føden og brugte ca. 40 minutter før han trængte til vand og en tur rundt i haven.

Nu er han så beskæftiget med, at rage de sidste svære piller ud af ‘labyrinten’. Det har taget rigtig lang tid, så GREEN lever absolut op til forventningerne om både aktivitet og forlængelse af spisetiden.

(ikke sponsoreret)

4 Comments

 • Monica

  Skønne lillebror.
  I Bundys unge dage fik jeg også det råd at smide hans foder ud på græsplænen til ham.. med det resultat at jeg fik blikket som sagde “det er vidst en selvhenter!”. Til sidst trissede jeg rundt og samlede foderet op. Han skulle ikke nyde noget…
  I øvrigt så skal vi i dag sige farvel til ham. Det er høje tid – hans led kan ikke holde mere.. Det sidste års tid har nok været mest for min skyld, så nu har jeg taget mig sammen til den svære beslutning… han fylder 8 år den 29.9. iår..
  Vi har en aftale med en dyrlæge der kommer hjem til os i eftermiddag – en bedre løsning end at han skulle okses ud og ind af bilen i den tilstand han er i… Så jeg håber det bliver udramatisk for ham… At jeg så nok vræler øjnene ud, er en anden sag… Det er den aller aller værste del af at være hundeejer.

  • Mette

   Det er jeg rigtig ked af at høre, Monica. Det er den tunge beslutning vi som hundeejere er nødt til at tage. Det er hårdt at sige farvel. Det er det hver eneste gang et liv har strejfet vores… men vi vil jo heller ikke undvære dem og det kan aldrig ha’ været bedre foruden, uanset hvor ondt det gør.

   Sender jer en varm tanke.

 • Wim Nielsen

  Hvor er det et dejligt billede med den kæmpe lillebror snude godt mast ned i det grønne i kampen for mad 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *