Så blev det ali’veller fredag

Endelig fredag. Klokken nåede kun lige at blive 13, før jeg stemplede ud fra jobbet og kørte nordpå. Poloen blev pakket med det samme… med hund og kamera og så kørte vi mod Vesterhavet.

Det blæste en hel pelikan og Vesterhavet er et imponerende syn sådan en dag. Jeg elsker at gå deroppe, når elementerne raser. Ikke mindst fordi ingen andre begiver sig derop sådan en dag, så vi har stranden fuldstændig for os selv.

Når man ser verden gennem en kameralinse kan der ske uventede ting og alt imens jeg var nede på hug for at fotografere den rødhårede, lykkedes det mig, at blive overrasket af en bølge så mine bukser blev våde helt op på lårene og jeg fik fyldt gummistøvlerne med vand. Heldigvis på vejen hjemad for badevandstemperaturen er fortsat lav, skal jeg lige hilse og sige 🙂

Poden gør mig selskab i aften. Vi skal hygge, se sjove film og grine fuldstændig uhæmmet, som kun vi to kan 🙂

Hav en rigtig dejlig fredag…

4 Comments

 • Hanne

  Flotte billeder. Kan se i din blog, at du og din datter også er de lykkelige ejere af Hunter gummistøvler ligesom moi. Jeg er også blevet overrasket af bølger ligesom dig… hi hi. Har også brugt mine meget og vadet gennem vand og mudder og det er jo normalt ikke noget der giver vand i et par Hunter gummistøvler, da de er så høje. Men shit hvor sådan en bølge kan overraske. Du har vel heller ikke fået vand i dine Hunters får ?? Hilsen Hanne

  • Mette

   Mine er desværre slidt op i bunden og der må nye til inden vinter. Det er det mest praktisk fodtøj, når der skal luftes hunde i al slags vejr, så jeg kan ikke undvære dem.

 • Mette

  Jeg elsker at være ved vandet og have jeg pengene til det købte jeg mig et lille sommerhus en spytklat fra kysten.

  Der var vestenvind og dermed pålandsvind, så nede ved vandet var sandet ikke noget problem – det var derimod det saltholdige vand som lynhurtigt lægger en fedtet hinde på alt… men en klud i lommen klarede det meste… resten af pletterne er fjernet i PhotoShop 🙂

 • Lisbeth K

  Dejlige billeder. Kan godt forstå du må derud hvor der er højt til himmelen sådan en dag, men hvordan hu… holder du linsen fri for sand?
  Dejlig weekend til jer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *