Alting foregår i snegelfart

Peter mekaniker ringede i går. Det trækker ud med iGo og jeg skal ikke regne med at få den før i næste uge. De manglede en eller anden ‘dims’, som er i restordre og da den er noget af det første, der skal monteres kan de ikke samle skidtet igen.

Man må på en eller anden måde have estimeret, hvad det koster. Regningen er nemlig gjort op og i går modtog jeg et girokort på selvrisikoen.

Jeg er stadig godt kørene i Yaris, så de kan bare tage den tid det tager.

En anden skade, der også trækker ud, er den i min skulder.

Det var ellers pæn fremgang, men den sidste uge har jeg igen oplevet bevægelsesbegrænsningen. Thomas fysioterapeut havde alvorligt fat i den i går, mere præcist i kravebenet og selvom det gjorde ondt, så gjorde det også godt.

Jeg tror, at vi er tilbage på sporet.

(sneglen er ‘fanget’ med iPhonen)

2 Comments

 • Catarina

  Hold da op, har du endnu ikke fået bilen tilbage fra værkstedet. Det trækker da godt nok ud.
  På det positive, så er det da dejligt at der går fremad med skulderen. 😀
  Ha’ en god aften 🙂

 • Karin

  Jeg foretrækker sneglefart, så trives jeg. Dog må jeg tilstå har jeg afgivet en bestilling på noget jeg har ønsket mig, så er min tålmodighed sat på prøve 😉
  Vildt godt billede

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *