Hvor er jeg i grunden nem…

Han:
Fedt, at vi skal til Silkeborg i morgen
Jeg står klar 11.30
Det bliver fedt
Jeg giver hotdogs
Kampen starter 13.30

Mig:
Vi to?!?

Han:
Ja, glæder mig
Fedt du fik mig overtalt

Mig:
?!?

Og sådan gik det til, at jeg pludselig befandt mig på Silkeborg stadion og overværede min første fodboldkamp siden EM i 1992 og at jeg spiste en lige så sjælden hotter på Torvet i Silkeborg. Med sennep og rå løg.

4 Comments

 • Karin

  Den station har jeg befundet mig på flere gange. Dog er det før renoveringen og helt tilbage til da Sepp Piontek var træner for SIF.
  Sønnen var blevet headhuntet fra Ans IF til SiF i U85 rækken. Der spillede han så.Så de fik 2 fribilleter til Ligarækken (Det hed det ikke dengang – Men husker ikke hvad de så hed). (om han var proff den
  Da vi boede i Ans og her boede Tømren også(Husker ikke lige hvornår han blev proff, men spillede på førsteholdet) Så sønnen havde kørerlejlighed til træning, det var dejligt.

  • Mette

   Jeg mener, at det her stadion er helt nybygget og først færdiggjort her i sommer. Den største oplevelse var at vi kom så tidligt, at vi længe var alene på det store stadion. Helt alene. Det var en lidt fin oplevelse.

   Der var en stor flok skoledrenge, der kom efter skole og spise deres madpakke mens de så kampen. Tænker din søn engang kunne have været en af dem 🙂

   Kampen sagde mig ikke noget, men vi havde en hyggelig dag alligevel.

   • Rikke

    Stadion er helt nyt, indviet for blot en måneds tid siden med en kæmpe fest.
    Men når nu I var så tidligt på færde, så kunne I da have vendt en tur forbi apoteket ved Torvet. Men det ved du til en anden gang, når nu du står der og spiser din ‘hotter’ ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *