Weekendbilleder

Lørdag var en af den go’e… med masser af frisk havluft, fotos en masse og endte med en dejlig middag hos “Frank’s”  i det allerbedste selskab, inden Poloen igen returnerede til Vodskov med en meget træt Arabella og hendes lige så trætte matte. Havluft trætter. Meget.

Den rødhårede var lykkelig over, at have hele stranden for sig selv… ja bortset fra et par enkelte måger, som hurtigt fandt et andet opholdssted. Hvordan stranden, smuk en lørdag aften, kan få lov at ligge mennesketom hen går over min forstand!

Jeg havde håbet, at søndag vejrmæssigt ville blive lige så smuk. Poden havde sat mig stævne til noget fotografering i en gammel fabriksbygning hun er kommet forbi i Nørresundby… men desværre er her gråt og småtrist… og ikke lige fotovejr! Endnu.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *