T som tirsdag og travl

I går fik min lille afdeling den første elev i årevis – en knægt på en 19-20 år – og i dag blev han smidt for løverne.

Den eneste faste tekniker havde en fridag og den anden i afdelingen, som kan hjælpe lidt var syg – så han havde kun mig, som bestemt ikke er it-supporter.

Han klarede det aldeles glimrende og sammen fik vi en del fra hånden, men for pokker vi løb stærkt – ikke mindst fordi det også er den 1. og vi derfor typisk også skal håndtere og hjælpe nye medarbejdere.

Efter sådan en arbejdsdag er der kun én ting, der fungere for mig: en lang tur ud med hundene.

Den første forårsdag kunne ikke have været finere; sol, strand og åbentstående jakke. Det kan kun skyldes, at min søster i dag har fødselsdag 🙂

Desværre er hundene ikke gode til selve stranden og slet ikke en times tid inden det normalt er fodringstid. ALT skal i munden og det er møgirriterende for ofte giver det rod i fordøjelsen og det gider jeg bare ikke.

Jeg fik dog afværget, at de enten smagte på eller rullede sig i den døde sæl, der lå stranden 😖

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *