London part two

To voksne (på alle måder) piger i en queen size seng… jeg siger jer bare, det er IKKE optimalt. Særligt ikke, når den ene spreder sig som var hun alene. Og det er ikke mig 🙂

Nåmen kaffe kan gøre underværker og trods en lidt besværlig nat var vi alligevel klar til at indtage byen.

Turen gik til i Soho og Covent Garden. Vi har travet ad Regent Street, studeret livet på Picadilly Circus og været i en 3-4 etagers forretning udelukkende med M&M’s. Vi har spist en lækker wrap fra et gadekøkken og handlet de første skæve julegaver. Familien må leve med, hvad vi finder på… ellers må de til London og bytte. Det er så vel heller ikke det værste der kunne ske.

.
Vi er blevet nærmest verdensmestre i at finde rundt i tuben og alene de ture er en oplevelse værd. London er herlig mangfoldig og der er et leben af skæve mennesker alle steder.

Vi oplever en umådelig imødekommenhed over alt. Vi mødes med smil og hjælpsomhed i forretninger, i tuben, i receptionen, på gaden. Uanset hvem vi henvender os til er de interesseret i, hvor vi kommer fra. Det ville aldrig ske hjemme.

Vi talte sikkerhed med Carlos, som er den unge mand, der sidder i receptionen. Vi var lidt usikre hvordan det er at færdes ude om aftenen, både på gaden og i tuben. Det behøvede vi ikke bekymre os om. Selve London er en forholdsvis sikker by at færdes i (og her taler vi ikke terror) – ikke mindste pga. de mange CCTV kameraer.  Og de er alle vegne. I tuben kan du simpelthen ikke finde en krog, der ikke er overvåget.

Det var dag to.

Vi har det godt.

Send flere penge.

6 Comments

 • Helle k.

  PS: Nu ved jeg ikke, hvordan det er for turister, men jeg synes, at danskere er søde og hjælpsomme, i hvert fald dem jeg møder (også i København), måske fordi de kan se, at jeg er et jysk fjols, som kræver hjælp.

  • Mette

   Det er desvære ikke min oplevelse. Faktisk har jeg haft mere end svært ved bare, at få nogen til at stoppe på gaden i København for at spørge om vej. Her i byen henvender folk sig ganske af sig selv, hvis de kan se man ser lidt rådvild ud.

 • Helle k.

  Skønt at høre om jeres totalt fede tur 🙂 jeg ville aldrig som i ALDRIG dele seng med min datter – og hun helt sikkert ikke med mig 🙂 men nu vil jeg heller ikke på tur med andre end min håndværker, så …
  Tænk, at I sender en billet til London med gaverne i år 😉 sikke nogle glade modtagere.

  • Mette

   Jeg elsker at rejse med Nanna. Det er noget helt særligt at være sammen med sin voksne datter på den måde… og så har jeg jo heller ingen håndværker 🙂

 • Karin

  Dejligt i begge hygger jer i denne internationale storby. En by der byder på så åbent sind, stor hjælpsomhed etc. Fuldstændig enig i vi desværre ser alt for lidt af den hjælpsomhed her i dk.
  Jeg har lige brugt alle mine penge ved tandlægen i dag, så det bliver ikke mig der sender 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *