Webhosting

Jeg lavede min første hjemmeside tilbage i 1998, hvor vi også fik vores første rødhårede.

De første par år lå siden hos Stofanet under et eller andet obskurt navn som jeg ikke længere husker. I 2002 købte vi vores eget domæne: vovhund.dk. Webhotellet hed derefter B-one.dk og var et lille firma, som just var startet af et par studerende. Jeg kan huske, at en kollega til mig synes det var forfærdeligt og temmelig usikker business, at jeg valgte netop dén leverandør. Men jeg holdt fast og har siden været webmaster for utallige sider hostet netop her. Uden problemer overhovedet!

I 2002 kostede det  kr. 9,00 + moms for nærmest ingen plads… 50 Mb, vil jeg tro det var. I dag hedder firmaet One.com og har mere end 700.000 kunder i 149 lande. Det koster stadig kr. 9,00 + moms, men nu kan du boltre dig på 3000 Mb. De har udviklet sig enormt, udvidet hotellet med alverdens faciliteter uden nogensinde at hæve prisen… det er squ’ da både usædvanligt og mageløst!

5 Comments

 • Alice M

  Mmm… Vedkommende troede ligesom dig og blev klogere 😉 det kan være de har ændret deres politik… Det er trods alt et par år siden….

 • Alice M

  Men med one.com skal man passe på man ikke får for meget trafik, for så bliver man smidt ud af de billige priser og pludselugt så dyrt at man selv vælger og gå… Det er hørt med mindst en gammel tidligere (og dengang hun bloggede meget populær) blogger…

  • Mette

   Hmmm… jeg var da overbevist om at “ubegrænset trafik” netop betød ubegrænset trafik.

   Jeg ved godt, at der står noget om trafik i deres forretningsbetingelse men jeg troede dog det handlede om overførsel af data til/fra og ikke antal besøgende – men jeg kan selvfølgelig tage fejl.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *