Endelig weekend

Strømmen af opgaver har ingen ende ville tage denne uge…

Ordet fodbold er stort set ikke blevet nævnt hele ugen og klokken blev 13.30 i dag før jeg hørte om det japanske jordskælv. Jeg tror ikke, der er én eneste i afdelingen, der har været omkring nogen af nyhedssiderne på nettet, for katastrofen er ikke blevet nævnt med et ord… og så er det altså fordi, der arbejdes koncentreret på alle poster! En “power nap” under et telefonmøde har der dog været plads til, som I kan se på billedet 🙂

De allersidste små justeringer er lavet, før der på mandag startes udrulning af Win7 og det har virkelig trukket tænder ud. Det er rigtigt spændende at være en del af – ikke fordi jeg har nogen andel i selve forberedelsen, men jeg har så til gengæld gjort klar til den store mængde opgaver, der forventes at komme i forbindelse med udrulningen. 

Jeg trænger i den grad til den weekend, der ligger foran… og en har enddog lovet mig at jeg kan få sol på næsen.

Det stoler jeg på, glæder mig til og ønsker god weekend!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *