Plus på en mandag

Selvom det er mandag og dagen startede med, at jeg fik slukket vækkeuret og derfor kom 3 kvarter for sent op – kan den altså alligevel godt udvikle sig positivt. Særligt godt bli’r det, når min skrivebordsmakker stråler af godt humør fra morgenstunden og gav mig et stor smil som det første. Jeg mistede godt nok det gode hjørne, som jeg midlertidigt havde lånt i vinterferien, men når indehaveren af den plads er i  godt humør, sad jeg gerne i vindueskarmen uden at brokke mig.

Poden havde bagt fedtfattig chokoladekage, overtrukket med en hel plade chokolade, pyntet med sukkerhjerter og glasurpåskriften “Anders er Gud“. Det er en kage, hun har lovet at bage lige siden jeg søgte jobbet som teknisk assistent… hun mente, at den kunne bruge som bestikkelse, så valget ville falde på mig!

Hmmm… måske var det i virkeligheden derfor jeg fik jobbet og ikke som gangrygterne siger, fordi jeg har “ligget mig til det” eller “er kærester med (…)” eller hvad det nu er der er på sladderprogrammet! Eller også var det ikke. Men kagen var god og blev modtaget med stor fornøjelse af mine særdeles kageglade kolleger!

Fra 15. marts er jeg ikke øvrigt ikke længere den nye pige i klassen… der er ansat en ny tekniker (gad vide hvad gangsladderen mon siger om hans ansættelse :?) og så er det vel hans tur til at have rollen som Prügelknabe!

Flere positive…

  • Der var ekspres bud fra det engelske med super billige hårprodukter
  • Det er lønningsdag
  • Danmark fik en Oscar i nat
  • Den rødhårede var luftet da jeg kom hjem
  • Det er sidste vinterdag (i flg. kalenderen)

Og så er mandagen endda endnu ikke slut.

Hav en dejlig en af slagsen 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *