Så hold dog..!

Netop i dag har jeg været i mit nye job i 3 måneder og jeg er fortsat utroligt glad det.

Desværre er der til stadighed nogen, der synes, de skal tage glæden fra mig. I dag havde en kollega 25 års jubilæum og som altid dukker der i sådan en anledning også fratrådte/pensionerede medarbejdere op. Jeg mødte en af disse på min vej hjem. En mand som nu er efterlønner. Vi smalltalkede lidt og jeg fortalte, at jeg havde fået det her job. Det havde han så allerede hørt. Han havde mødt (…), som også havde søgt jobbet. Samtidig havde (…) udtrykt, at der var noget “skummelt” ved min ansættelse for vedkommende var faktisk blevet lovet det job!!! (det fremgik ikke af hvem)

(…) er ansat i selv samme afdeling, hvor de sidste rygter opstod. Mon ikke det er endnu et grimt anfald af misundelse/bagtaleri. Jeg tror det. Men ikke desto mindre gør det mig ked af, at der gang på gang skal stilles spørgsmålstegn ved min ansættelse. Hvorfor kan man ikke bare acceptere at den, der ansatte mig mente at min profil passede bedst? Og så glæde sig på mine vegne!

Jeg har så’n lyst til at sige

Bare tal bag min ryg…
– og nu du er deromme kan du jo lige kysse min r**!

Men det gør jeg selvfølgelig ikke. For jeg er jo en pæn pige. Eller noget. Men jeg tænker det, gør jeg!!!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *