Tour de Asaa

Vejret var for godt – og livet for kort – til støvsugning og tøjvask og selvom det var der, jeg måske burde ha’ lagt energien i dag, så lod jeg støv være støv, pakkede Poloen med hund og fotoudstyr og drog ud i det blå.

Turen blev lidt begrænset af, at jeg manglede benzin og at priserne på 92 oktan lå på skyhøje 11.87 på de tankstationer jeg passerede. Det er jeg altså for nærig til at betale, så jeg kom ikke længere end Asaa’s 130 år gamle havn.

Det blev ikke til så forfærdelig mange billeder, for der var simpelthen for koldt til af have fingrene andre steder end dybt begravet i lufferne – her er et lille udpluk…

5 Comments

 • Gitte

  Min morfar boede i Asaa, da han flyttede hjem fra Grønland pga. alderdom, så jeg har været der et par gange i min barndom.

 • Mette

  Det er da lidt sjovt at det har været din families forretning 🙂

  På denne tid af året er der temmelig dødt deroppe… det virker faktisk mest af alt som sådan en spøgelsesby. Men jeg vil gerne tro, at der er dejligt om sommeren.

 • MissMuffin

  Åha, stakkels fiskehus. Som det ser ud..
  Det er faktisk min familie, der for efterhånden nogen år siden startede Asaa Fiskehus og jeg har tilbragt et par somre der med at lange levende ål og stjerneskud over disken..
  De sidste par år har den nye ejer dog helt opgivet at få skidtet til at køre rundt..
  Havnen og stranden i Asaa er allers et dejligt sted…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *