På en skala fra 1-10…

– så når fredagshumøret næsten i top.

Selvfølgelig først og fremmest fordi weekenden ligger ny og ubrugt lige forude, men også fordi det var dagen, hvor jeg fik et længe ønske opfyldt – der blev puttet en Canon 7D i indkøbsvognen. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig helt vildt og har trykket “update” en million milliard gange, i håb om at min ordre blev opdateret bare en lille smule i dag 🙂

Begge mine kolleger sagde god ferie. Det behager mig ikke – slet ikke – selvom jeg kun skal jobbe 3 dage i næste uge. Jeg er vist lidt bange for, at jeg kommer til at kede mig lidt, når jeg ikke har de to at mundhugges med. Som et lille plaster på såret, fik jeg lov at låne hjørnepladsen de tre dage, så kan jeg sidde der og gemme mig lidt.

Poden skal til sin far. Efter planen udvidet med nogle dage i næste uge. Men lad os nu se… planer har det med at gå i vasken.

God fredag til jer..!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *