Skidt cocktail

Sådan en meget tidlig mandag morgen må jeg endnu engang konstatere, at stærk blæst og Arabella er en dårlig kombination. Besynderligt at en hund, der er fuldtændig cool nytårsaften kan reagerer med så meget uro fordi det blæser. Og hvorfor begynde på det som 4½ årig..?

Kl. 3 – omtrent – blev hun dirigeret ud i sin kurv i bryggerset og jeg fik ro til at sove.

Måske skal jeg fremover tjekke vejrudsigten inden jeg går i seng og ud fra den beslutte, hvor den rødhårede skal sove 😕

Manglende søvn eller ej… den 14. februar er udnævnt til LÅÅÅÅVE dag og Google er med fra morgenstunden med dette flotte logo

Ha’ en forrygende mandag fyldt med kærlighed 🙂 

3 Comments

 • Megan

  Hej og glædelig mandag! 🙂

  Dejlig blog du har. Jeg kom tilfældigvis forbi, men kigger helt sikkert forbi igen. Lægger mig fluks til som trofast følger 😉

  Jeg har selv to skønne hunde, to robust labradors, men de elsker altså heller ikke stormen. Tværtimod. Man kan bare se på dem, at de finder det yderst irriterende med den stærke blæst, de bliver en smule stressede og ukoncentrede. Ligesom os andre!

  Ha’ en fin dag! Kh Megan (som egentlig hedder Lene)

  • Mette

   Hej og velkommen til.

   Jeg har hørt flere som siger det samme, men hvorfor i alverden udvikler hun pludselig sådan en vindfobi i en alder af 4½… det forstår jeg ikke en meter af!

   Som én engang har beskrevet mig; “Kær, men underlig” og hvorfor skulle min hund være anderledes 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *