Kom lad os gå…

Lars Hug er sådan lidt af en weirdo på mange måder… men også en mand med smukke ord på hjertet og en mand med en helt særlig stemme. Jeg elsker hans covernumre – bliver aldrig træt af Dansevise eller Hvorfor er lykken så lunefuld. Lige nu er han aktuel i et program på TV2 – Toppen af poppen, tror jeg det hedder. Her har 6 meget forskellige danske musikere sat hinanden stævne et eller andet eksotisk sted for at give hver deres version af de andres numre. I går zappede jeg tilfældigvis forbi, hvor Lars Hug var hovedpersonen.

Normalt ligger Dorte Kollo meget meget langt fra hvad jeg normalt hører af musik – men lige netop et af mine Lars Hug yndlingsnumre fortolkede hun på smukkeste vis… tilsat lidt bossanova rytme

MON DE KAN REPARERE DIG
Som regnen
falder ned til blomsterne
faldt du i armen på mig

Som vinden hvisker
i mit øre
svæver du nu væk fra mig

Og nu du her hvor
alt er hvidt og
ingenting
er din bedste ven

Kom lad os gå og kom lad os se
gennem tusind verdner venter vægtløs kærlighed

Hvordan mon det går
Mon de kan reparere dig
det kan de nok
Mon du blir rask igen

Kom lad os gå og kom lad os se
gennem tusind verdner venter vægtløs kærlighed

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *