Ulven kom ikke…

Jeg fik ikke set nogen ulv i dag… på AGRI College fik vi til gengæld set køer, grise, heste, vaskebjørne, kaniner,marsvin, rotter, fugle og fisk. Og så en pokkers masse bonderøve i arbejdsbukser og gummistøvler 😉

Ved Vesterhavet var de eneste levende væsener den rødhårede og jeg. Og selvom fodsporene er temmelig store tvivler jeg alligevel på, at nogen vil forveksle hende med en ulv.

Masser af frisk luft, sol i ansigtet og et par timers travetur først i medvind den ene vej og derefter ganske seriøs modvind den anden er noget der trætter.  Meget faktisk. Den rødhårede har kastet sig ned i Fatboyen… med ryggen til og attituden, “væk mig når der er mad og ikke et sekund før“… og jeg har indtaget fifaen og et tæppe. Der er forholdsvis nem mad på programmet og lørdag aften skal spenderes i selskab med endnu en dejlig film.

10 Comments

 • Monica

  skønne billeder – især det av den røde på toppen af en klit. Dejligt sted – hvorfor har vi ikke sådanne steder på fyn…

  kommer den rødhårede hver gang du kalder – eller har hun , som andre ( min især) mastiffer – selektiv hørelse.. ?

  • Mette

   Stranden og havet ved nordjyllands vestkyst er noget helt for sig selv. Jg elsker simpelthen at være deroppe… særligt når jeg som i lørdags havde hele stranden for mig selv.

   Hun har, nøjagtig som andre mastiffer, selektiv hørelse. Hun viser mig, at hun har hørt mig, men hun kommer først, når hun er klar til det. Vi træner meget pt. – med lommen fyldt med Frolic – og de hjælper altså gevaldigt på hørelsen 😉

 • Annette's space

  Skønne billeder fra Vesterhavet 😀 Ærgeligt du ikke mødte ulven, jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at se et billede af den og du er garanteret mere cool end den forskræmte jæger som TV havde fundet frem forleden aften 😉

  • Mette

   Jeg ville også slemt gerne ha’ været den der fotograferede “dyret” – uanset om det er en ulv eller en hund… men desværre… der var kun den rødhårede og jeg 🙂

 • Koh-I-Noor

  Øv da med ulven. Jeg havde håbet, du fortalte, hvor jeg skulle tage hen for at få en chance for at se den.

  Men skønt med alle dyrene og bonderøvene 😉 og det herlige Vesterhav!

  • Mette

   Det blæste nu en hel pelikan deroppe, så selvom det måske ser ud som, så føltes det bestemt ikke som forår. Det må vist vente et par måneder endnu før det for alvor kan føles.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *