Strik en stol

Lidt surfen bragte mig omkring Etsy.com – stedet hvor man kan sælge sine hjemmelavede ting. Der findes et væld af rædsler derude, men indimellem også små og store perler.

Blandt andet synes jeg dette strikkede Aran-betræk til lænestolen er om ikke kønt så ret sjovt – det er en sydafrikansk kvinde, der strikker efter foto og mål – du kan besøge hendes lille strikbiks her

 

Computeren bragte mig også forbi min netbank og forvirringen var stor, da der i stedet for de sædvanlige ca. 2500 i børnepenge, blot var gået 882 kr. ind på kontoen under overskriften “Børne- og ungeydelse”. Jeg havde godt hørt i min øresnegl, at de ville pille ved børnepengene, men troede egentlig ikke det angik mig med mit ene barn!

Lidt surfen gav svaret – de 882 kr. udbetales månedligt i stedet for kvartalsvis… så resultatet bliver det samme og jeg kunne ånde lettet op… det er ikke endnu, jeg går bankerot.

Og for lige at blive ved det økonomiske… “du hører fra os i løbet af et par dage“… behøver jeg at fortælle, at jeg endnu ikke hørt et pip fra Patientforsikringen 😕

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *