Nogen gange ik’…

Som den nye pige i klassen skal man jo passe lidt på ikke at være for åbenmundet, men lige akkurat dét har jeg en ‘lillebitte’ smule problemer med og når nu man bliver spurgt direkte og ingen ellers tør lukke op… nåjamen så kunne jeg da godt komme med et bud. Manglende social ansvarlighed blev vist det overordnede budskab!

Det blev næppe vel modtaget af alle… men hvad pokker, det gør min ærlighed sjældent… story of my life!

2 Comments

  • Pia

    Sådan er det bare når man ikke lægger så meget imellem mette, du er ikke den eneste og sådan nogle er nok bare de som folk enten elsker eller hader- eller elsker at hade?

    • Mette

      – er det ikke også bedre at lukke munden op end at gå og hviske utilfreds i krogene… det synes jeg… så kan de elske eller hade mig som de vil!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *