Det er snart…

I torsdags bagte jeg pebernødder, i dag er der kommet lys i buskene uden for, der er købt lys til adventsdekorationen, iPoden flyder over med julesange og det kan ikke vare mange dage, før vi finder den store julekasse frem… det er nemmerli snart 1. søndag i advent og så må man altså gerne. Også selvom man ikke er juletosser som os 🙂

Udover julesangene er det Thomas Helmig, der har fået en kraftig revival i den Bech’ske iPod. Jeg hentede “PastForward” hos TDC… og arjmen Thomas er jo skøn

Nu hvor du har brændt mig af
Nu hvor du har smidt mig væk
nu hvor du har stukket mig ned bagfra
har du det godt så, og er du glad igen
Men når jeg nu savner dig
hvordan kan du så undvære mig

Og skulle jeg så ikke lade det sne lidt her på siden… bare fordi jeg kan 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *