Trainee

Det er meget meget længe siden jeg har været så mentalt træt, som jeg har været de sidste to dage.

Der er så meget nyt at lære, at hovedet er ved at sprænges… nye arbejdsopgaver, nye termer og nye mennesker. Det er svært at falde ned igen, når jeg kommer hjem og min krop har da også reageret helt som den plejer på den slags “stress”… mit forkølelsessår er brudt i lys lue, min mave er gået i hårdknude og jeg sover dårligt. Det er okay – jeg kender rumlen og det er kun en kort overgang til jeg føler mig på lidt mere sikker grund.

Jeg sidder ved lånt skrivebord, med lånt pc, tastatur og mus. I dag kommenterede jeg musen, som er noget anderledes end standardmodellen og min mentor siger:

– alt der skal testes at nyt hardware/software havner på J’s skrivebord
– er det også derfor jeg sidder her? spørger jeg
– det kan du jo lægge i hvad du vil, lød svaret med et smil

Hun er dygtig og god til at lære fra sig. Der er en god stemning og der er plads til gode grin, når jeg kvajer mig. Og det gør jeg!

Så selvom hovedet er ved at flyde over med information, er jeg gået hjem med en god følelse af, at det her skal jeg nok klare.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *