Én nat tilbage…

Så er det i morgen jeg bare skal gå gennem receptionen og tage trappen op til 3. sal, hvor min nye arbejdsplads ligger. Der er gjort klar, jeg har flyttet mine ting derop og jeg mangler blot at pakke ud og tilslutte strøm og netværk, så er jeg parat til at lære om POB, SAP, CHANGE, ITIL, CMDB og hvad har vi!

Det er med nogen sommerfugle i maven og noget ambivalente følelser. Desværre. Jeg var så glad… lige indtil fredag kl. 13.12, hvor der tikkede en mail ind. Der var en, der synes h*n lige ville ødelægge mit gode humør… og selv om jeg har sagt til mig selv 100 gange denne weekend: “fandeme nej, det skal h*n ikke ha’ lov til“, så sidder det stadig som en knude i maven. Jeg har forsøgt at komme i dialog med vedkommende, men bliver blot som sædvanlig mødt af tavshed.

Rigtigt ærgerligt… for os begge to… og så pokkers unødvendigt!

2 Comments

 • Monica

  held og lykke med det nye – håber de nye og gode arbejdsopgaver overskygger det der trælse.. !! Og nu er der da også snart madpakketid – det er jo som altid et højdepunkt 😉

 • Charlotte

  Ønsker dig ALT held og lykke med din nye “pind”
  Hvor er de heldige dine nye kollegaer, sådan af få DIG i deres afdeling.
  Håber de værdsætter dig til fuld.

  Go’ dag Mette

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *